..
Προφίλ Καταστήματος

Georgino

Babies & Kids Fashion


Ιστορικό Εταιρείας

Το κατάστημα Georgino ιδρύθηκε το 1975 από τον Ελευθέριο Χατζηχρήστο με την επωνυμία Λευθέρης με αντικείμενο την πώληση παιδικών ρούχων και βάπτισης, από το 1996 δημιούργησε και ένα νέο κατάστημα με την διακριτική επωνυμία Moda Georgino με αντικείμενο την εισαγωγή και πώληση παιδικών υποδημάτων και αξεσουάρ.

Από το 2012 το κατάστημα με την διακριτική ονομασία Georgino συστεγάζεται σε ένα κατάστημα 200 τμ με αντικείμενο την εισαγωγή παιδικών ενδυμάτων υποδημάτων Βάπτισης και παιδικών αξεσουάρ με έδρα την οδό Γκόνου Γιώτα 19 στα Γιαννιτσά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00, όπως και ηλεκτρονικά είτε μέσω email είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στη σελίδα Επικοινωνία.


Σημεία που μας ξεχωρίζουν

Ποιότητα Προϊόντων

Τα είδη μας προέρχονται από τα καλύτερα εργοστάσια από Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα.

Ενώ πολύ γνωστά brand όπως Geox, Lelli Kelly, Garvalin, Agatharuiz de la Prada, Pablosky, Nike, Puma, XTI, Giossepo, Polo, Boboli, Miss sixty κα. είναι μερικοί από τους δεκάδες προμηθευτές μας.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Μέλημά μας είναι η καλύτερη δυνατή σας εξυπηρέτηση. Είμαστε δίπλα σας για να πραγματοποιήσετε με ασφάλεια και σιγουριά τις ηλεκτρονικές σας αγορές.

Brands

Στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα των εταιρειών